CNC-operatör

Din framtida utmaning
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör, erfaren eller nyutbildad. Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du kommer att arbeta självständigt med ritningsläsning och bearbetning i våra bearbetningsmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår även förebyggande underhåll och viss programmering i styrsystem Heidenhain. Vi tillverkar komponenter till våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor. Vår maskinpark består av två bäddfräsar av fabrikat SoraLuce respektive CME, ett Juaristi arborrverk samt en Kuraki och en Okuma för fräsning av mindre komponenter.

Vem är du idag
Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av skärande bearbetning. Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är också en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., dock senast 29 juni. Märk ditt mejl med ”CNC-operatör” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen med din ansökan!


Servicetekniker (Gävleborg)

Din framtida utmaning
Vi söker en erfaren servicetekniker eller reparatör. Du blir en viktig medarbetare på ett spännande företag som tillverkar plåtbearbetningsmaskiner. Du kommer att arbeta med service och reparation av maskiner hos kunder i hela Sverige med utgångspunkt från Uppsala eller Gävleborgs län. Arbete hos utländska kunder förekommer samt även arbete i vår fabrik vid behov.

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att vara:

 • Förebyggande underhåll.
 • Reparationer/Avhjälpande underhåll.
 • Installation och uppstart av maskiner.
 • Utbilda och träna kunder i handhavande av maskiner.
 • Återkoppling av maskinfel och andra erfarenheter från fältet.
 • Renovering av begagnade maskiner i vår fabrik.

Internt inom företaget finns en teknisk support som är din hjälp för att lösa svåra problem.

Ditt ansvar kommer att vara:

Förbereda och planera kundbesök, gällande både tidpunkt och reservdelar.

 • Genomföra arbetet systematiskt och med hög kvalitet för att uppnå hög driftsäkerhet.
 • Rapportera ditt arbete, felorsak och åtgärder i våra administrativa system.
 • Den egna servicebilen med tillhörande reservdelar och verktyg.

Vem är du idag
Lämplig bakgrund och erfarenhet är tekniker som arbetat med reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Vana att arbeta med dator och styrsystem är också viktiga erfarenheter. Flytande svenska och därtill god engelska i tal och skrift är ett krav; övriga språk är meriterande. Dina personliga egenskaper är problemlösare med stor servicemedveten, ansvarstagande och noggrannhet. Resor ingår i stor omfattning med regelbundna övernattningar. B-körkort krävs.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du har stor chans att vara med och påverka. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2018-06-17 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan Servicetekniker”.

Välkommen med din ansökan!


Lackerare / Materialhanterare

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett starkt och kompetent team som bygger våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor. Du kommer arbeta i vår lackering samt i produktionsflödet med spackling, slipning och målning men även en hel del med materialhantering. Vi arbetar mycket med förbättringsarbete och strävar hela tiden att effektivisera montage- och lackeringsarbetet.

Den du är idag

 • Du har ordningssinne och gillar att ha struktur på arbetet.
 • Du är en driven person med positiv inställning, med stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling.
 • Du är noggrann och flexibel
 • Vi tror att du är en person som har erfarenhet från lackering samt truckkörning.
 • Du har lätt för att arbeta i grupp.

Ansökan

Om du känner att detta är du och du söker ett varierande jobb på en rolig arbetsplats, skicka då in en ansökan med CV och personligt brev till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 29 juni. Märk ditt mejl med ”Lackerare” som ämne. Vill du veta mer om tjänsten eller företaget kan du också ringa mig, Produktionsledare Björn Lundberg 0722-115088.
Vi ser gärna kvinnliga sökande. Vi gör urval och intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan!

 

Automationsingenjör med inriktning programmering

Din framtida utmaning
Vi söker en ingenjör inom automation och styrsystem för tillsvidareanställning på ett företag i snabb utveckling. Arbetet innefattar utveckling för införande i vårt standardprogram och intressanta specialprojekt. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Götene där vi har all utveckling och tillverkning av CIDAN och Göteneds plåtbearbetningsmaskiner.

Vem är du idag
Vi söker nu dig med god kunskap inom maskinautomation där el, pneumatik, hydraulik, servo-, PLC- och HMI-programmering ingår. God datorvana är naturligtvis ett krav. Vi ser helst att du har lägst högskolekompetens men arbetslivserfarenhet inom automation kan vara uppvägande.

För att trivas med arbetet skall du tycka om att arbeta självständigt, i projektform och tvärfunktionellt samt att du har en god social kompetens. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Flytande svenska och god engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Märk ditt mejl med ”Automationsingenjör med inriktning programmering” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst!

 

 • 1
 • 2