Servicetekniker

DIn framtida utmaning
Vi söker en erfaren servicetekniker eller reparatör. Du blir en viktig medarbetare på ett spännande företag som tillverkar plåtbearbetningsmaskiner. Du kommer att arbeta med service och reparation av maskiner hos kunder i hela Sverige med utgångspunkt från Västergötlands eller Örebro län. Arbete hos utländska kunder förekommer samt även arbete i vår fabrik vid behov.

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att vara:

  • Förebyggande underhåll.
  • Reparationer/Avhjälpande underhåll.
  • Installation och uppstart av maskiner.
  • Utbilda och träna kunder i handhavande av maskiner.
  • Återkoppling av maskinfel och andra erfarenheter från fältet.
  • Renovering av begagnade maskiner i vår fabrik.

Internt inom företaget finns en teknisk support som är din hjälp för att lösa svåra problem.

Ditt ansvar kommer att vara:

Förbereda och planera kundbesök, gällande både tidpunkt och reservdelar.

  • Genomföra arbetet systematiskt och med hög kvalitet för att uppnå hög driftsäkerhet.
  • Rapportera ditt arbete, felorsak och åtgärder i våra administrativa system.
  • Den egna servicebilen med tillhörande reservdelar och verktyg.

Vem är du idag
Lämplig bakgrund och erfarenhet är tekniker som arbetat med reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Vana att arbeta med dator och styrsystem är också viktiga erfarenheter. Flytande svenska och därtill god engelska i tal och skrift är ett krav; övriga språk är meriterande. Dina personliga egenskaper är problemlösare med stor servicemedveten, ansvarstagande och noggrannhet. Resor ingår i stor omfattning med regelbundna övernattningar. B-körkort krävs.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du har stor chans att vara med och påverka. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2018-05-13 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan Servicetekniker”.

Välkommen med din ansökan!


Automationsingenjör med inriktning programmering

Din framtida utmaning
Vi söker en ingenjör inom automation och styrsystem för tillsvidareanställning på ett företag i snabb utveckling. Arbetet innefattar utveckling för införande i vårt standardprogram och intressanta specialprojekt. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Götene där vi har all utveckling och tillverkning av CIDAN och Göteneds plåtbearbetningsmaskiner.

Vem är du idag
Vi söker nu dig med god kunskap inom maskinautomation där el, pneumatik, hydraulik, servo-, PLC- och HMI-programmering ingår. God datorvana är naturligtvis ett krav. Vi ser helst att du har lägst högskolekompetens men arbetslivserfarenhet inom automation kan vara uppvägande.

För att trivas med arbetet skall du tycka om att arbeta självständigt, i projektform och tvärfunktionellt samt att du har en god social kompetens. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Flytande svenska och god engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Märk ditt mejl med ”Automationsingenjör med inriktning programmering” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst!

 

Produktionsledare

Vad du blir en del av
Du blir en nyckelperson i vår produktionsavdelning och kommer att leda ett team med kunniga medarbetare som du har personalansvar för. Vår produktion består av Komponenttillverkning där vi svetsar och bearbetar komponenter; Montage där vi monterar, lackerar och provar tunnplåtsmaskiner i världsklass samt Intern logistik och emballering som sköter interna transporter, godsmottagning och lastning. Vi har en stark tillväxt och arbetar mycket med förbättringsarbete för att skapa en effektiv produktion.

Din framtida utmaning
Vi behöver nu din hjälp för att fortsätta att driva utvecklingen av vår produktion. En stor del av vardagen kommer bestå av att samordna, leda och utveckla produktionspersonalen samt driva och medverka i förbättringsarbete och följa upp avvikelser. Inom ditt ansvarsområde ligger att säkerställa en god och säker arbetsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för underhåll av befintlig produktionsutrustning och för att ta fram behov av nyinvesteringar. Din avdelning arbetar för att möta krav på leveranssäkerhet, kvalitet och låg kostnad. Du ansvarar för att bryta ner och uppnå mål samt entusiasmera och motivera dina medarbetare.

Vem är du idag
Du har tidigare erfarenhet som ledare och är en stark ledare som trivs med att involvera och skapa delaktighet. Du har en stark drivkraft att skapa resultat och är handlingskraftig och engagerad. Du har teknisk utbildning och erfarenhet från tillverkande företag samt gärna erfarenhet av att arbeta med LEAN produktion. Det är en fördel om du har djupare kunskap eller erfarenhet inom något eller några av områdena svets, bearbetning, maskinunderhåll och montering. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du får vara med och påverka. För mer information om tjänsten kontakta Sara Gallus, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 072 521 62 60. Skicka din ansökan inklusive CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan ”Produktionsledare”.

 

Lackerare / Materialhanterare

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett starkt och kompetent team som bygger plåtbearbetningsmaskiner. Du kommer arbeta i vårt lackeri med spackling, slipning och lackering men även en hel del med materialhantering. Vi arbetar mycket med förbättringsarbete och strävar hela tiden att effektivisera montage- och lackeringsarbetet.

Den du är idag
-  Vi tror att du är en person som har erfarenhet från lackering samt truckkörning.
-  Du har lätt arbeta i grupp.
-  Du är noggrann och flexibel.
-  Du har ordningssinne och gillar att ha struktur på arbetet.

Ansökan
Om du känner att detta är du och att du söker ha ett varierande jobb på en rolig arbetsplats, skicka då in en ansökan med CV till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Märk ditt mejl med ”Lackerare” i rubriken. Vill du veta mer om tjänsten eller företaget kan du också ringa mig, VD Peter Tafazoli, på 0708-395349. Vi gör urval och intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan!