CNC-operatör

Din framtida utmaning
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör, erfaren eller nyutbildad. Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du kommer att arbeta självständigt med ritningsläsning och bearbetning i våra bearbetningsmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår även förebyggande underhåll och viss programmering. Vi tillverkar komponenter till våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor. Vår maskinpark består av två bäddfräsar av fabrikat SoraLuce respektive CME, ett Juaristi arborrverk samt en Kuraki och en Okuma för fräsning av mindre komponenter.

Vem är du idag
Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av skärande bearbetning. Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är också en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; dock senast 10 mars. Märk ditt mejl med ”CNC-operatör” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen med din ansökan!


Servicetekniker södra Sverige / Skaraborg

Din framtida utmaning
Vi söker en erfaren servicetekniker eller reparatör. Du blir en viktig medarbetare på ett spännande företag som tillverkar plåtbearbetningsmaskiner. Du kommer att arbeta med service och reparation av maskiner hos kunder i hela Sverige med utgångspunkt från södra Sverige alternativt Skaraborg. Arbete hos utländska kunder förekommer samt även arbete i vår fabrik vid behov.

Dina arbetsuppgifter kommer primärt att vara:

  • Förebyggande underhåll.
  • Reparationer/Avhjälpande underhåll.
  • Installation och uppstart av maskiner.
  • Utbilda och träna kunder i handhavande av maskiner.
  • Återkoppling av maskinfel och andra erfarenheter från fältet.
  • Renovering av begagnade maskiner i vår fabrik.

Internt inom företaget finns en teknisk support som är din hjälp för att lösa svåra problem.

Ditt ansvar kommer att vara:

Förbereda och planera kundbesök, gällande både tidpunkt och reservdelar.

  • Genomföra arbetet systematiskt och med hög kvalitet för att uppnå hög driftsäkerhet.
  • Rapportera ditt arbete, felorsak och åtgärder i våra administrativa system.
  • Den egna servicebilen med tillhörande reservdelar och verktyg.

Vem är du idag
Lämplig bakgrund och erfarenhet är tekniker som arbetat med reparation av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Vana att arbeta med dator och styrsystem är också viktiga erfarenheter. Flytande svenska och därtill god engelska i tal och skrift är ett krav; övriga språk är meriterande framförallt tyska. Dina personliga egenskaper är problemlösare med stor servicemedveten, ansvarstagande och noggrannhet. Resor ingår i stor omfattning med regelbundna övernattningar. B-körkort krävs.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du har stor chans att vara med och påverka. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2019-04-21 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan Servicetekniker”.

Svetsare

Din framtida utmaning
Vi söker dig som är utbildad svetsare, erfaren eller nyutbildad. Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling.
Erfarenhet av robotsvetsning är inget krav men ett stort plus. Vi tillverkar komponenter till våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor.

Vem du är idag
Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har verkstadsteknisk utbildning. Goda kunskaper i ritningsläsning är också en förutsättning för att lyckas i arbetet.

 Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., dock senast den 31 mars. Märk ditt mejl med ”Svetsare” som ämne. Vid frågor kring tjänsten och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen med din ansökan!