CNC-operatör

Din framtida utmaning
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör, erfaren eller nyutbildad. Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du kommer att arbeta självständigt med ritningsläsning och bearbetning i våra bearbetningsmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår även förebyggande underhåll och viss programmering. Vi tillverkar komponenter till våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor. Vår maskinpark består av två bäddfräsar av fabrikat SoraLuce respektive CME, ett Juaristi arborrverk samt en Kuraki och en Okuma för fräsning av mindre komponenter.

Vem är du idag
Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av skärande bearbetning. Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är också en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; dock senast 31 januari. Märk ditt mejl med ”CNC-operatör” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen med din ansökan!