CNC-operatör

Din framtida utmaning
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör, erfaren eller nyutbildad. Du ska ha en positiv inställning, stort engagemang och en vilja att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling. Du kommer att arbeta självständigt med ritningsläsning och bearbetning i våra bearbetningsmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår även förebyggande underhåll och viss programmering i styrsystem Heidenhain. Vi tillverkar komponenter till våra egenutvecklade kantvikmaskiner, saxar och klippsträckor. Vår maskinpark består av två bäddfräsar av fabrikat SoraLuce respektive CME, ett Juaristi arborrverk samt en Kuraki och en Okuma för fräsning av mindre komponenter.

Vem är du idag
Det är viktigt att du är flexibel och noggrann i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta och har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av skärande bearbetning. Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är också en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Märk ditt mejl med ”CNC-operatör” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen med din ansökan!


Produktionstekniker

Din framtida utmaning
Vi söker dig som vill vara med och arbeta med att följa upp förluster i produktionen och genomföra förbättringar.

Vår produktion består dels av detaljtillverkning, där vi har svets och bearbetning, och en montagedel där vi monterar tunnplåtsmaskiner i världsklass.

Du kommer arbeta tillsammans med övriga produktionsledningen med förbättringar enligt LEAN. Du skall vara smörjmedlet för att produktionen skall flyta på bättre och har även en kollega som idag är Produktionstekniker. För att lyckas med detta krävs mycket samarbete med övriga organisationen.

Då vi nu är väldigt expansiva och lanserar många nya maskiner så ser vi ett stort behov av någon som arbetar systematiskt med förbättringsarbete. Då vi är ett litet team som leder produktionen kommer du få möjlighet att stötta övriga funktioner samt att viss beredning kommer att ingå i arbetet.

Vem är du idag
Som person brinner du för utveckling, problemlösning, service och att leverera de bästa resultaten. Naturligtvis är du också en lagspelare med god social kompetens.

Du har god teknisk utbildning, (produktionsingenjörsutbildning eller motsvarande). Vi ser gärna att du även har industriell erfarenhet i liknande befattning och erfarenhet från LEAN arbete. Erfarenhet av skärande bearbetning är ett stort plus.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., dock senast den 15:e augusti. Märk ditt mejl med ”Produktionstekniker” som ämne. Vid frågor kring tjänsten och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring Sara Gallus, Operations Manager, 072-521 62 60.

Välkommen med din ansökan!

Automationsingenjör med inriktning programmering

Din framtida utmaning
Vi söker en ingenjör inom automation och styrsystem för tillsvidareanställning på ett företag i snabb utveckling. Arbetet innefattar utveckling för införande i vårt standardprogram och intressanta specialprojekt. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Götene där vi har all utveckling och tillverkning av CIDAN och Göteneds plåtbearbetningsmaskiner.

Vem är du idag
Vi söker nu dig med god kunskap inom maskinautomation där el, pneumatik, hydraulik, servo-, PLC- och HMI-programmering ingår. God datorvana är naturligtvis ett krav. Vi ser helst att du har lägst högskolekompetens men arbetslivserfarenhet inom automation kan vara uppvägande.

För att trivas med arbetet skall du tycka om att arbeta självständigt, i projektform och tvärfunktionellt samt att du har en god social kompetens. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Flytande svenska och god engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Märk ditt mejl med ”Automationsingenjör med inriktning programmering” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst!

 

Konstruktör inom maskinteknik

Vad du blir en del av
Du blir en del av ett starkt team inom mekanisk konstruktion med tillhörande produktvård och utveckling. Arbetet är mycket självständigt och har stora utvecklingsmöjligheter. Konstruktionsavdelningen är ett nav i vår spännande plan för
utveckling av våra maskiner och produktion med LEAN-konceptet som grund.

Din framtida utmaning
Vi behöver nu din hjälp för att vara med att driva fram utvecklingen av våra maskiner till nästa nivå. Vårt mål är att förse våra komponentförsörjnings- och monteringsavdelningar samt leverantörbas med smarta konstruktionslösningar som är kostnadseffektiva. Vill du vara med och stärka CIDAN så är det en spännande utveckling som väntar dig.

Dina kvalifikationer och egenskaper
Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med några års erfarenhet av maskinkonstruktion samt teknikutveckling. Du har god kunskap inom designverktyget Autodesk Inventor med tillhörande Vault. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du är en person med stort tekniskt intresse, som är nyfiken och intresserad av att lösa problem samt har erfarenhet av att jobba såväl självständigt som i tvärfunktionell projektform. Du har erfarenhet inom maskinkonstruktion gentemot LEAN-montering och -produktion. Du är affärsmässig, analytisk och kreativ samt har ett positivt och flexibelt förhållningssätt. Meriterande är om du har erfarenhet/kunskap om beredning och kan skapa artiklar och bygga produktionsstrukturer. Det finns möjlighet att få jobba som företagets produktvårds koordinator/samordnare.

Att du som söker är proaktiv och initiativrik är en självklarhet
Du har ett genomgående kvalitetstänk och ett brinnande intresse för att driva förbättringsarbete.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Märk ditt mejl med ”Konstruktör” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst!