Inköpare

Din framtida utmaning
Vi söker dig som är drivande inköpare som vill arbeta i ett spännande företag med stark utveckling. Du blir en nyckelperson i företaget och kommer organisatoriskt tillhöra vår operationsavdelning. Du kommer att få arbeta självständigt med att säkra bästa kvalitet, leveranser och priser. Du ansvarar för att utveckla och skapa goda relationer med befintliga leverantörer samt att identifiera och utveckla nya leverantörsrelationer. Du kommer att få självständigt driva inköpsarbetet och vara en del i projektteamet vid nyutveckling. Du kommer att ingå i tvärfunktionella team och vara med att driva exempelvis kostnadsreduceringsinitiativ. I arbetsuppgifterna ingår bl. a att förhandla avtal med leverantörer samt utarbeta och genomföra inköpsstrategier.

Vem är du idag
Du har god förmåga att identifiera och kraft att driva igenom förbättringar och du måste trivas med att arbeta i ett högt tempo. Du har en god förhandlingsvana och har lätt för att skapa relationer både inom och utanför vår organisation. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och erfarenhet från tillverkande företag. Som person har du ett stort engagemang, är effektiv och strukturerad samt vill se resultat. Du har en gedigen utbildning, gärna eftergymnasial, och har god erfarenhet av att arbeta med operativt och strategiskt inköpsarbete.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du får vara med och utveckla företaget. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2019-01-15 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan ”Inköpare”. Vill du veta mer om tjänsten eller företaget kontaktar du Operations Director Sara Gallus på 072- 521 62 60. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.