Kvalitetsansvarig

Vad du blir en del av
Vår nuvarande Kvalitetsansvarige kommer gå i pension och vi söker nu i god tid hans efterträdare. Du blir en nyckelperson i företaget och kommer organisatoriskt tillhöra vår produktionsavdelning. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med produktions- och gruppledare, produktionstekniker och vår duktiga produktionspersonal men arbetet innebär även stora gränsytor mot produktutveckling, eftermarknad och vår försäljningsorganisation, vilket även innebär internationella kontakter med service, kundfrågor, och samarbete mellan bolagen. Vår produktion består av Komponenttillverkning där vi svetsar och bearbetar komponenter; Montage där vi monterar, lackerar och provar tunnplåtsmaskiner i världsklass samt Logistik och emballering som sköter interna transporter, godsmottagning och lastning. Vi har en stark tillväxt och arbetar mycket med förbättringsarbete för att skapa en effektiv produktion.

Din framtida utmaning
Vi behöver nu din hjälp för att fortsätta att driva kvalitetsförbättringar samt utvecklingen av vår produktion. Vi riktar oss mer mot industrisegmenten där toleranskraven är högre och kunderna med all rätt är väldigt krävande, därav att denna tjänst är viktigare än någonsin. Dina uppgifter består bl.a. av att fånga upp förslag på förbättringar och att göra ett systematiskt och proaktivt arbete, samt kunna agera snabbt om det uppstår kvalitetsproblem hos våra kunder. Att arbeta med fakta och med rutiner är en självklar del av arbetet.

Vem är du idag
Du har en gedigen kvalitetsutbildning, gärna eftergymnasial, och har minst fem års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med operativt och strategiskt kvalitetsarbete. Du kan hantera en stressig situation och säkerställa att ärenden drivs framåt till beslut och implementering. Det är viktigt med struktur och ett gott sinne för detaljer men också en god förståelse för helheten och ett affärsmässigt tänk i det du gör. Du har stort tekniskt intresse och har erfarenhet från tillverkande företag. Det är en fördel om du har djupare kunskap eller erfarenhet inom något eller några av områdena svets, bearbetning, montering, lackering och provning. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo. God kunskap i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du får vara med och utveckla företaget. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2018-02-25 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan ”Kvalitetsansvarig”.

 

Automationsingenjör med inriktning programmering

Din framtida utmaning
Vi söker en ingenjör inom automation och styrsystem för tillsvidareanställning på ett företag i snabb utveckling. Arbetet innefattar utveckling för införande i vårt standardprogram och intressanta specialprojekt. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Götene där vi har all utveckling och tillverkning av CIDAN och Göteneds plåtbearbetningsmaskiner.

Vem är du idag
Vi söker nu dig med god kunskap inom maskinautomation där el, pneumatik, hydraulik, servo-, PLC- och HMI-programmering ingår. God datorvana är naturligtvis ett krav. Vi ser helst att du har lägst högskolekompetens men arbetslivserfarenhet inom automation kan vara uppvägande.

För att trivas med arbetet skall du tycka om att arbeta självständigt, i projektform och tvärfunktionellt samt att du har en god social kompetens. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Flytande svenska och god engelska i tal och skrift är ett krav, övriga språk är meriterande.

Ansökan
Urval sker löpande och vi vill snarast ha din ansökan med meritförteckning (CV) på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., dock senast 2018-02-15. Märk ditt mejl med ”Automationsingenjör med inriktning programmering” som ämne. Vid frågor kring tjänst och företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst!

 

Teknisk säljare

Vad du blir en del av
Vi söker dig med stort teknikintresse och med förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer. Här får du arbeta i ett expansivt och väletablerat företag inom plåtbearbetningsbranschen som tillverkar och säljer märkena CIDAN och Göteneds. Alla våra maskiner är utvecklade med fokus på användarvänlighet och hög kvalité och tillverkas i vår fabrik i Götene.

Nu förstärker vi vår organisation med en teknisk säljare som kommer vara ansvarig för försäljningen i distrikt Öst vilket innebär bearbetning av befintliga och nya kunder inom området, lämplig bostadsort kan vara runt Mälardalen, Västmanland, Södermanland eller Uppland.

Du utgår från ditt hem men blir en del av ett engagerat och glatt gäng som präglas att gott kamratskap och gemenskap.

Hur ser din arbetsdag ut?

  • Aktivt och självständigt bearbeta nya och utveckla befintliga kunder i distrikt Öst
  • Budget- och säljansvar för distrikt Öst
  • Offertarbete innebärande granskning, kalkylering och beräkning på inkomna förfrågningar
  • Ansvara för sälj- och kundaktiviteter inom området
  • Medverka på mässor och event

Kvalifikationer och personlig profil
Du har ett starkt intresse för teknik där teknisk utbildning är lika meriterande som praktisk erfarenhet. Vi ser att du har några års dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning och trivs med dagliga resor på ditt distrikt. Som person är du affärsdriven, har god förhandlingsvana och trivs som bäst i mötet med kunden. Du gillar att jobba självständigt och har inga problem att driva dina egna arbetsdagar. Du har lätt för att samarbeta och har en god social och kommunikativ förmåga, vilket är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen och nå uppsatta mål.
Har du erfarenhet inom plåtbearbetningsbranschen är det meriterade.

Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice samt god erfarenhet från CRM-system och hanterar svenska och engelska i tal och i skrift. Körkort B är ett krav.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ann-Sofie Pihl 076-112 16 76, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vänta inte med din ansökan, vi hanterar ansökningarna löpande. Du söker tjänsten genom registrerat och uppdaterat CV samt ett personligt brev via länken nedan.

Sista ansökningsdag 4 mars 2018.

https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/f323a187-6f44-4ad6-8fc0-abb852a8117a/teknisk-saljare-till-cidan-machinery/?search=CIDAN

 

Produktionsledare

Vad du blir en del av
Du blir en nyckelperson i vår produktionsavdelning och kommer att leda ett team med kunniga medarbetare som du har personalansvar för. Vår produktion består av Komponenttillverkning där vi svetsar och bearbetar komponenter; Montage där vi monterar, lackerar och provar tunnplåtsmaskiner i världsklass samt Intern logistik och emballering som sköter interna transporter, godsmottagning och lastning. Vi har en stark tillväxt och arbetar mycket med förbättringsarbete för att skapa en effektiv produktion.

Din framtida utmaning
Vi behöver nu din hjälp för att fortsätta att driva utvecklingen av vår produktion. En stor del av vardagen kommer bestå av att samordna, leda och utveckla produktionspersonalen samt driva och medverka i förbättringsarbete och följa upp avvikelser. Inom ditt ansvarsområde ligger att säkerställa en god och säker arbetsmiljö. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för underhåll av befintlig produktionsutrustning och för att ta fram behov av nyinvesteringar. Din avdelning arbetar för att möta krav på leveranssäkerhet, kvalitet och låg kostnad. Du ansvarar för att bryta ner och uppnå mål samt entusiasmera och motivera dina medarbetare.

Vem är du idag
Du har tidigare erfarenhet som ledare och är en stark ledare som trivs med att involvera och skapa delaktighet. Du har en stark drivkraft att skapa resultat och är handlingskraftig och engagerad. Du har teknisk utbildning och erfarenhet från tillverkande företag samt gärna erfarenhet av att arbeta med LEAN produktion. Det är en fördel om du har djupare kunskap eller erfarenhet inom något eller några av områdena svets, bearbetning, maskinunderhåll och montering. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du får vara med och påverka. För mer information om tjänsten kontakta Sara Gallus, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 072 521 62 60. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2018-02-15 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan ”Produktionsledare”.

 

  • 1
  • 2