Kvalitetsansvarig

Vad du blir en del av
Du blir en nyckelperson i företaget och kommer organisatoriskt tillhöra vår operationsavdelning. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med produktions- och gruppledare, produktionstekniker och vår duktiga produktionspersonal men arbetet innebär även stora gränsytor mot produktutveckling, eftermarknad och vår försäljningsorganisation, vilket även innebär internationella kontakt med service, kundfrågor, och samarbete mellan bolagen. Vår produktion består av Komponenttillverkning där vi svetsar och bearbetar komponenter; Montage där vi monterar, lackerar och provar tunnplåtsmaskiner i världsklass samt Logistik och emballering som sköter interna transporter, godsmottagning och lastning. Vi har en stark tillväxt och arbetar mycket med förbättringsarbete för att skapa en effektiv produktion.

Din framtida utmaning
Vi behöver nu din hjälp för att fortsätta att driva kvalitetsförbättringar samt utvecklingen av vår produktion. Vi riktar oss mer mot industrisegmenten där toleranskraven är högre och kunderna med all rätt är väldigt krävande, därav att denna tjänst är viktigare än någonsin. Dina uppgifter består bl.a. av att fånga upp förslag på förbättringar och att göra ett systematiskt och proaktivt arbete, samt kunna agera snabbt om det uppstår kvalitetsproblem hos våra kunder. Att arbeta med fakta och med rutiner är en självklar del av arbetet.

Vem är du idag
Du har en gedigen kvalitetsutbildning, gärna eftergymnasial, och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med operativt och strategiskt kvalitetsarbete. Du kan hantera en stressig situation och säkerställa att ärenden drivs framåt till beslut och implementering. Det är viktigt med struktur och ett gott sinne för detaljer men också en god förståelse för helheten och ett affärsmässigt tänk i det du gör. Du har stort tekniskt intresse och har erfarenhet från tillverkande företag. Det är en fördel om du har djupare kunskap eller erfarenhet inom något eller några av områdena svets, bearbetning, montering, lackering och provning. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo. God kunskap i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Välkommen att söka en varierande och utmanade tjänst där du får vara med och utveckla företaget. Skicka din ansökan inklusive CV senast 2018-10-08 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; märk ansökan ”Kvalitetsansvarig”. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.